Долу маските! Тук си признаваме чувствата. Тук Чувстваме. Тук сме хора - хора, живеещи в една серийна моногамия. Мечтаем, крещим, обичаме, творим и се усмихваме... Всеки ден. Все по-силно. Маскирани не щем! Тук се влиза само по усмивка...





петък, 19 ноември 2010 г.

За едно по-добро Себе си...


Винаги се стреми към опознаване на заобикалящия те свят. Но за да опознаеш заобикалящия те свят, първо опознай себе си. За да харесаш заобикалящия те свят, първо харесай себе си. За да се радваш на заобикалящия те свят, първо се зарадвай на себе си.

За да опознаеш себе си, откъсни се от всичко.

Бъди сам със себе си и се наслаждавай на себе си.

Когато усетиш, че си открил синхрона между всички части от личността си, седни на облегалката на първата срещната пейка в парка, отпий глътка от горещото си кафе и си задай няколкото прости въпроса, които ще ти помогнат да разбереш целите и смисъла си.

Запитай се какво е твоето вдъхновение и коя е твоята муза? Запитай се какво наистина искаш да пазиш и запазиш, и какво искаш да отбегнеш и загубиш? Запитай се какво искаш да запомниш и какво - да забравиш? На какво искаш да се научиш и от какво да се отучиш? Запитай се какви грешки си правил преди и какви грешки можеш да направиш утре?

После се огледай около себе си. Погледни колко красива е зимата. Потопи сетивата си в нейното бяло. Позволи на аромата на канела от кафето ти да те накара да се усмихнеш.

И накрая си кажи "Колко е хубаво да бъда себе си..."

Хубаво е, нали? :)

1 коментар: